Veelgestelde vragen over de webshop

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Verzendkosten

Binnen Nederland
Wij rekenen voor bestellingen tot EUR 50,- EUR 5,95 verzendkosten.
Voor bestellingen vanaf EUR 50,- rekenen wij geen verzendkosten.
Bestellingen binnen Nederland worden verzonden met de standaardservice van PostNL.

Buiten Nederland
Voor verzending buiten Nederland, maar rekenen wij afwijkende verzendkosten.
Voor de rest van de Europese Unie, worden bestellingen verzonden met de standaardservice van PostNL of UPS.
Lidstaten van de Europese Unie zijn: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakijke, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden.

THE SOAPPHARMACY verzendt ook naar een aantal landen buiten de Europese Unie. U kunt hiervoor contact opnemen met info@thesoappharmacy.nl

THE SOAPPHARMACY stelt zich ten doel alle bestellingen binnen 24 uur te verzenden.

Wij verzekeren alle pakketten tijdens het transport van THE SOAPPHARMACY naar het bezorgadres tegen diefstal en schade. Zodra voor het pakket is getekend, is dit niet langer verzekerd.

Wees voorzichtig met alle verpakkingsmaterialen. THE SOAPPHARMACY kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor schade of ongelukken die veroorzaakt worden door het verpakkingsmateriaal en/of cadeautjes.

Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Dank je wel.

Retourbeleid

Retourzending

THE SOAPPHARMACY hoopt dat jij helemaal tevreden bent met de artikel(en). Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via info@thesoappharmacy.nl of bel ons op 035 5880015. Indien je niet tevreden bent over de geleverde producten, vinden wij dat zeer spijtig en kan je de artikelen binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden te retourneren.

Let er wel op dat de retourzending moet voldoen aan onze retourvoorwaarden.
Onze retourvoorwaarden worden onderstaand weergegeven.

Binnen 14 dagen kan je zonder opgaaf van reden de ontvangen bestelling of delen van de bestelling aan ons retourneren. Het staat THE SOAPPHARMACY vrij om artikelen die buiten de bovengenoemde termijn worden geretourneerd, al dan niet te accepteren.
Bij jouw retourzending dien je de factuur bij te voegen. Indien er geen factuur bijgevoegd is aan de retourzending, dan kunnen wij helaas de retourzending niet in behandeling nemen.
Wij accepteren geen retouren van producten, die niet via de THE SOAPPHARMACY website zijn gekocht.

Tijdens de retourtermijn dien je zorgvuldig om te gaan met de producten en de verpakking. Bij gecellofaneerde producten mag de gecellofaneerde verpakking niet geopend zijn en seals mogen niet verbroken zijn.
In verband met de hygiëne en kwaliteitsgaranties dienen de producten bij retour in een ongeopende verpakking te zitten. De artikelen dienen in de originele verpakking retour gestuurd te worden.

THE SOAPPHARMACY BV
T.a.v. Afdeling retouren
Rozenlaantje 26
1251 BW Laren

Zodra wij de geretourneerde producten in goede orde hebben ontvangen en deze aan onze retourvoorwaarden voldoen, krijg je het betaalde bedrag zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 10 dagen teruggestort. Er kunnen een paar dagen zitten tussen de ontvangst van jouw geretourneerde artikel(en) en het retourneringsproces.
Normaal gesproken duurt het langer voordat je kunt zien dat het bedrag op een creditcard is bijgeschreven. Wanneer de ontvanger van het artikel niet de koper van het artikel is, wordt het bedrag terugbetaald aan de oorspronkelijke koper. Houd er rekening mee dat verzendkosten niet worden terugbetaald.

Internationale douaneheffingen en omzetbelastingen voor verzendingen buiten de EU worden niet vergoed.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via telefoonnummer 035 5880015 of een email met jouw vragen sturen naar info@thesoappharmacy.nl

Verzenddiensten

PostNL
Bestellingen binnen Nederland worden verzonden met de standaardservice van PostNL. Wij streven er naar om jouw bestelling in Nederland en Belgie binnen 24 uur bij u te krijgen.
Helaas kan het voorkomen, dat de bezorger van Post NL het pakket niet op het aangegeven adres kan afleveren. In dit geval kan jouw bestelling elders worden afgeleverd. Je ontvangt dan een afleverbericht waarop staat waar jouw bestelling is geleverd. Indien dit niet mogelijk is, zal PostNL nogmaals proberen jouw bestelling bij je af te leveren. Wanneer het tot drie keer toe niet is gelukt, dan zal je een afleverbericht aantreffen, waarin staat aangegeven dat jouw bestelling bij het postkantoor bij jou in de buurt is afgeleverd. Je hebt dan de mogelijkheid om jouw bestelling binnen twee weken daar op te halen. Indien je jouw bestelling niet binnen deze periode ophaalt, zal deze aan ons worden geretourneerd.

UPS
Voor de rest van de Europese Unie, worden bestellingen verzonden met de standaardservice van UPS.
THE SOAPPHARMACY verzendt ook naar landen buiten de Europese Unie. Bestellingen buiten de Europese Unie worden verzonden met de standaardservice van UPS.

PostNL bezorgt van maandag t/m zaterdag.
UPS bezorgt van maandag t/m vrijdag.
Onze koeriers bezorgen niet op zondagen en vakanties vallen niet onder de bezorgtijd. Zaterdagen, zondagen en vakanties worden niet meegerekend bij de levertijd.

Invoerrechten, belastingen, douanekosten e.d.
Op internationale zendingen kunnen invoerrechten, belastingen en douanekosten van toepassing zijn. Deze worden geheven wanneer het pakket het land van bestemming bereikt en vallen onder de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Levertijd

THE SOAPPHARMACY stelt zich ten doel alle bestellingen binnen 24 uur te verzenden.
Bestellingen die voor 15.00 zijn geplaatst, worden als alles goed gaat bij PostNL de volgende dag bezorgd.

Bestellingen binnen Nederland worden verzonden met de standaardservice van PostNL.
PostNL bezorgt van maandag t/m zaterdag.
De koeriers bezorgen niet op zondagen en romdom feestdagen kan de levertijd afwijken.

Voor vragen over de verzending, kunt u altijd contact opnemen met THE SOAPPHARMACY 035 5880015.