THE SOAPPHARMACY B.V. respecteert de privacyrechten van haar online-bezoekers en erkent het belang van het beschermen van de gegevens die zij over hen verzamelt. In ons bedrijf geldt een privacybeleid voor de verzameling, de opslag en het gebruik van de gegevens die u ons verstrekt.

THE SOAPPHARMACY verzamelt gegevens om haar klanten van informatie te voorzien wanneer zij een bestelling plaatsten. Wij hebben uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Als u onze nieuwsbrieven wilt ontvangen, moet u ons toestemming verlenen om u onze nieuwsbrieven te sturen door uw emailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vak op de website. In alle verzonden mail is THE
SOAPPHARMACY duidelijk te herkennen als de afzender, in overeenstemming met de Europese anti-spamwetgeving. Wij bieden u te allen tijde de gelegenheid om diensten op te zeggen (opt-out) via de ‘unsubscribe’ op de website.

Als je nog geen 18 jaar oud bent, ben je verplicht om een ouder of verzorger in te lichten over het Privacybeleid en de General Terms van THE SOAPPHARMACY en hun instemming daarmee te verkrijgen alvorens je bij THE SOAPPHARMACY te mogen registreren of een bestelling te plaatsen.