We hechten veel belang aan de ontwikkeling van ons team.

THE SOAPPHARMACY bestaat uit een team van enthousiaste, vakbekwame mensen die er naar streven hun vaardigheden en talenten optimaal te ontwikkelen. Ons gemeenschappelijke doel is om zo veel mogelijk mensen van de fijne producten van THE SOAPPHARMACY te laten genieten en meer mooie nieuwe producten te ontwikkelen.

Ook een goede samenwerking met onze leveranciers/ partners belangrijk voor ons.

THE SOAPPHARMACY werkt met innovatieve chemisten en internationale top parfumeurs, die onze passie voor het maken van innovatieve, natuurlijk producten delen. En dit geldt ook voor de andere leveranciers van de diverse diensten, waar we mee werken.
De producten van THE SOAPPHARMACY worden in Nederland gemaakt en daar zijn we trots op.

We delen graag onze successen.

hulphond-logo-2

Wij hebben ervoor gekozen om onze successen te delen met stichting Hulphond. Hulphond Nederland is hét expertisecentrum voor het opleiden en inzetten van hulphonden voor zowel de medische als therapeutische zorg. De stichting leert honden tot 70 vaardigheden om mensen met lichamelijke beperkingen of therapeutische behoeften te helpen. Dit zijn mensen met zware fysieke beperkingen, epilepsie, trauma’s als ook kinderen en jongeren met ernstige gedragsstoornissen, een geestelijke beperking of het syndroom van down. Bij THE SOAPPHARMACY beseffen we goed dat wij luxe producten maken, waar mensen heerlijk van kunnen genieten, maar voor sommige mensen is 'genieten' gewoon dagelijkse dingen kunnen doen, zoveel mogelijk zelfstandig. En mensen kunnen hier niet altijd bij helpen en een hond wel.