Gebruik van Conditioner bij fijn of futloos haar

We horen vaak dat men bij fijn of futloos haar geen Conditioner gebruikt. Wij raden altijd aan om wel een Conditioner te gebruiken.

Shampoo heeft een reinigende functie. Het zet de haarschubben open, reinigt het haar en de hoofdhuid. Gedurende dit proces is het haar kwetsbaar en breekt het makkelijker af.
Conditioner verzorgt het haar en de hoofdhuid en sluit de schubben. Door ingredi├źnten als keratine, tarwe proteine en diverse olieen worden beschadigingen in het haar opgevuld, wordt het haar sterker, glanzender en elastischer. Wanneer de schubben weer zijn gesloten, is het haar minder kwetsbaar.
Zonder Conditioner blijft het haar kwetsbaar, vervagen kleuringen sneller en wordt het haar makkelijker droog en dof.

De Conditioner van THE SOAPPHARMACY is een romige creme, die intensief verzorgt.
Bij fijner haar adviseren wij om de Conditioner goed door het haar te verdelen. Kort door te kammen en dan goed uit te spoelen.
Bij dikker of droger haar raden we aan om ruim Conditioner door het haar te verdelen. Laat de Conditioner circa 3-5 minuten intrekken, kam de Conditioner met een grove kam of zachte borstel door het haar, laat vervolgens de Conditioner nog een paar minuten intrekken, alvorens deze uit te spoelen. Spoel niet te lang uit.